Medalist 12y & younger girls and 13y & younger boys

Medalist 12y & younger girls and 13y & younger boys

 

The girls in 12 years and younger have finished their competition. There we saw some great moves. The winner of this group is Eydís Gunnarsdóttir from Reykjavík Skating Club with 28.33 points, in second place is Aníta Núr Magnúsdóttir from Björninn Skating Club with 28.26 and in third place is Louise Erhard with 28.03 points.

The only boy competitor of today‘s competition, Dillon Judge,  has finished his program. He did well and ended with 24.50 points.

Stelpurnar í 12 ára og yngri A hafa lokið keppni. Þar voru sýnd glæsileg tilþrif á ísnum. Í fyrsta sæti var Eydís Gunnarsdóttir með 28.33 stig, í öðru sæti var Aníta Núr Magnúsdóttir með 28.26 og í þriðja sæti varð Louise Erhard með 28.03 stig.

Eini strákurinn sem tók þátt í keppni dagsins, Dillon Judge, hefur lokið keppni. Honum gekk ágætlega og lauk hann keppni með 24.50 stig.

 

Translate »